Monday, April 5, 2010

Mesyuarat Keluarga 02042010 Kg Jiboi S'ban N9

Pada 3 April 2010 yang lalu telah berlangsung mesyuarat keluarga bagi membincangkan agenda keluarga dimana beberapa bulan yang akan datang akan ada majlis menerima ahli keluarga baru, Mesyuarat diadakan dirumah Ayahanda Zulkifli di Kampung Jiboi, Seremban, Negeri Sembilan. Mesyuarat dihadiri semua adik beradik Bonda Patimah serta anak-anak saudara yang dijemput. Majlis dipengerusikan oleh Ayahanda Mohd Din (a.k.a Dato Speaker). Mesyuarat bermula jam 4 petang dan berakhir jam 7 malam.
Didalam mesyuarat dimaklumkan bahawa 12 Jun majlis menyambut menantu kaklong Norli dan rombongan mengantar pada 4 Jun. Majlis pertunangan Mahathir dijangkakan pada 3 julai. Majlis nikah anak Bonda Zailand pada 30 Julai dan menghantar pada 7 Ogos.
Lupa nak tambah, pada perjumpaan ini kami juga menyambut ulangtahun ke...hehehe (cuba teka) Ayahanda Othman. Sederhana tapi meriah dengan usikan dan gelak ketawa adik beradik serta anak dan cucu yang hadir. Maaf tak der gambar sebab masa nie penulis sibuk melayan mee kari Bonda Siti Hawa..hehehe..

Dua Chief Executive Chef mendengar dengan khusuk penerangan tugas yang diagihkan.

Dato Speaker mempengerusikan mesyuarat dibantu oleh Kolonel Haji.Tekun mendengar penerangan daripada Chief Executive Chef.

Sesi pembahagian tugas kepada anak- anak buah.

Kaklong menerangkan aturcara majlis.
1 comment:

Fakeh said...

Cubalah google tajuk BANGSA MELAYU MENGIKUT ULAMA AHLU SUNNAH WAL JAMAAH, maka akan fahamlah kita tentang hakikat bangsa ini.

Dan cubalah google pula tajuk-tajuk berikut agar kita kenal Golongan Si Kitul dan Raja Mandeliar yang mencari peluang dan ruang untuk mengkhianati bangsa ini, iaitu:-

(a) http://www.mediafire.com/?ne2dmyeinzo
(b) Jaringan Wahabbi Sdn Bhd
(c) Jom Kenali Dr Maza & Co
(d) Ahlul Bait Yang Dicerca
(e) Tok Ayah Zid Kedai Lalat
(f) Kuasa Tiang Kepada Cita-cita
(g) 40 Mutiara Hikmat Serambi Mekah

FAKEH KHALIFAH SAKA